Připravujeme pro Vás znovuotevření poradny. Chcete-li se zapojit do odpovědí a zviditelnit se, kontaktujte nás zde.

Odpovědi v poradně budou označeny profilem a kontaktem na odpovídajícího. Na profilu bude přehledně uvedeno zaměření, specializace, pozitivní reference z poradny, kontaktní údaje atd. Profil bude možné upravovat a později z něj bude možné vytvořit profesní web.

Bude jen na Vás do kolika odpovědí v poradně se zapojíte. Vytvoření profilu Vás k ničemu nezavazuje. Hledáme primárne specialisty v oborech: Nutriční specialista, Fitness trenér, Lékař, Psycholog, Psychiatr, Kosmetička.

Zlomená zánartní kost

Dobrý den, před 8 dny jsem si zlomila zánartní kost na levé noze, konkrétně: Fractura diaphyseos metatarsi V L. sin. s.d. bez dislokace. Mám nechodící sádru a ve čvrtek mě čeká kontrl. a kontrl. RTG. Chtěla bych se zeptat, jak dlouho trvá léčba této zlomeniny a jestli je možnost zahojení už po jednom týdnu? Jaká jsou rizika do budoucna? A jaké jsou výhody a nevýhody chodící sádry? Předem děkuji za odpoveď.

Odpovědi na otázku

bohužel musím zklamat zahojit během jednoho týdne se to nemůže , ale je možné že vám sádru sundají a dají ortézu ...Odhadem léčba trvá asi 4 týdny u někoho déle muže se prodloužit v případě rehabilitace ...Vetšinou se rehabilitace píše ... Kamarád měl sádru ale chodící na stejnou diagnozu a měl ji 5 týdnu potom dalších 8 týdnu chodili na rehabilitace tak doufám že jsem aspon trochu pomohla