TÉMA Zlomenina

Poradna byla uzavřena. Není možné pokládat ani odpovídat na dotazy.


Zlomenina kostrče - fractura coccygis

autor: KlaraLosenicka 02.02.2010 13:57

Jaké jsou následky zlomeniny kostrče?

Odpovědi na otázku

  • Lucie 30.12.2010 20:00
    Poraďte se se svým lékařem.
  • olkol13 27.12.2010 16:54
    záleží na typu a velikosti poranění, ale i u toho minimálního se to umí za zhoršeného počasí stále dokola ozývat
  • novina 27.12.2010 14:05
    Následky nemusí být žádné, záleží jakého rozsahu poranění bylo, tak bude i dlouhá rehabilitace...
  • komarkova.olga 27.12.2010 10:35
    dejte na radu lékaře
  • Atog 23.12.2010 11:53
    Záleží na velikosti poškození.
  • sindu 19.12.2010 14:16
    Podle rozsahu zranění
  • kianid1357 19.12.2010 13:09
    Pokud má pacient příznaky kostrče zranění nebo nevysvětlitelné nepříjemné pocity v oblasti kostrče, obraťte se na lékaře. Může být nezbytné pro lékaře, aby rozhodl, zda je zranění traumatické nebo pokud bolest je způsobena jiným, vážnější problémy. Poranění oblasti kostrče zřídka vyžadují návštěvu pohotovosti . Nicméně, pokud pacient není schopen dosáhnout jeho nebo jejího ošetřujícího lékaře, žádný lékař, nebo jsou jinak znepokojen jeho nebo její příznaky, je rozumné navštívit nejbližší nemocnice pohotovost.
  • NeoGenX 07.12.2010 17:44
    Následky nemusí být žádné. Při komplikovanější zlomenině se dá kostrč dokonce odstranit. Rekonvalescence trvá déle, je třeba při sezení přenášet váhu těla na přední část, apod

Zlomenina patří do témat

Adresář

Zlomenina ptejte se v poradně

Diskutujte na téma Zlomenina

Píšeme jinde
  • Vegetariánský tatarák krok za krokem

    Vegetariánský tatarák krok za krokem

    Tatarák na křupavé topince nebo čerstvé bagetce, kdo by odolal? Pokud hledáte variantu, která se chuťově podobá té masové, zkuste tento recept. Tatarák z avokáda je pikantní, chuťově výrazný a zachutná i těm, kteří nad vegetariánskými pokrmy ohrnují nos.

  • Recept na švestkové čatní krok za krokem

    Recept na švestkové čatní krok za krokem

    Čatní (chutney) je chuťově velmi výrazná omáčka pocházející z indické kuchyně, podává se k masu i zelenině. Základem je vždy ovoce a spousta koření. Tentokrát si ji připravíme ze švestek, jablek, pomerančové šťávy, skořice, chilli a zázvoru.



Zdravě.cz na Facebooku