Poradna - Zlomenina

Připravujeme pro Vás znovuotevření poradny. Chcete-li se zapojit do odpovědí a zviditelnit se, kontaktujte nás zde.

Odpovědi v poradně budou označeny profilem a kontaktem na odpovídajícího. Na profilu bude přehledně uvedeno zaměření, specializace, pozitivní reference z poradny, kontaktní údaje atd. Profil bude možné upravovat a později z něj bude možné vytvořit profesní web.

Bude jen na Vás do kolika odpovědí v poradně se zapojíte. Vytvoření profilu Vás k ničemu nezavazuje. Hledáme primárne specialisty v oborech: Nutriční specialista, Fitness trenér, Lékař, Psycholog, Psychiatr, Kosmetička.

Zlomenina krčku

Dobrý den, mám babičku 80 let která si při pádu zlomila krček stehení kosti.Trpí částečnou demencí,ale jinak byla ve výborné kondici.Tři týdny po operaci ji protézka vypadla,lékař nám řekl že nejspíš bude nutné vytvořit umělé lůžko.Za babičkou jezdím ob den a pokaždé se ptám na její zdravotí stav,až včera čtyři týdny po druhé operaci,mi jiná lékařka zdělila že se operace nepovedla a tak šla na sál po třetí kdee jí byla vyjmuta celá hlavice.Je možné aby se nás na takový zákrok nikdo nezeptal,nebo nás o něm neinformoval ? Vím že je s babičkou špatná komunikace ale vždyť ji připravili o možnost ještě pět nebo deset let chodit.před úrazem byla fizicky úplně v pořádku.Je ještě nějaká šance na umělou náhradu nebo něco podobného,nějaká možnost aby nezůstala na vozíku? Zahrada a procházky jsou její největší radostí.V nemocnici vídám na stejných operacích i babičky po devadesátce. Děkuji za odpověď.

Odpovědi na otázku

Dobrý den, bohužel není v našich silách odpovědět na váš dotaz. Proberte prosím s ošetřujícími lékaři vaší babičky a přejeme ji hodně zdraví.