Připravujeme pro Vás znovuotevření poradny. Chcete-li se zapojit do odpovědí a zviditelnit se, kontaktujte nás zde.

Odpovědi v poradně budou označeny profilem a kontaktem na odpovídajícího. Na profilu bude přehledně uvedeno zaměření, specializace, pozitivní reference z poradny, kontaktní údaje atd. Profil bude možné upravovat a později z něj bude možné vytvořit profesní web.

Bude jen na Vás do kolika odpovědí v poradně se zapojíte. Vytvoření profilu Vás k ničemu nezavazuje. Hledáme primárne specialisty v oborech: Nutriční specialista, Fitness trenér, Lékař, Psycholog, Psychiatr, Kosmetička.

Zlomenina vnějšího kotníku

Prosím o radu, před 14 dny jsem upadla, a poranila si pravou nohu. 10 dní jsem ležela, aby byla v klidu, a když jsem začala chodit bolest byla horší, navštívila jsem proto lékaře, který na rtg zjistil:šikmá fr.fibuly na d zev.mall bez disl .a dostala jsem sádru na 3 týdny.Mám ji na noze už 3.den a noha stále bolí a u kotníku pálí, prosím o sdělení, zda to je normální stav nebo není něco v pořádku. Děkuji za odpověď.

Odpovědi na otázku

Bolest nohy v sádře může i nemusí být známkou špatného polohovania
normální stav to není
tak toto neni normálne a nieje to v poriadku ,,naštívte svojho lekára..
Není to normální, navštivte lékaře.
měla by jste nohu polohovat
V tomhle případě bych se obrátila na lékaře, ktery sadroval
Raději se zeptejte svého lékaře a ten vám řekne přesné instrukce a poradí co s tím. Chvíli to bolí,ale do týdne by to mělo přestat-vlastní zkušenost.
Bolest nohy v sádře může i nemusí být známkou patologického procesu. Asi největším rizikem je žilní trombóza. Zvláště obezřetná byste měla být, pokud užíváte hormonální antikoncepci.