Připravujeme pro Vás znovuotevření poradny. Chcete-li se zapojit do odpovědí a zviditelnit se, kontaktujte nás zde.

Odpovědi v poradně budou označeny profilem a kontaktem na odpovídajícího. Na profilu bude přehledně uvedeno zaměření, specializace, pozitivní reference z poradny, kontaktní údaje atd. Profil bude možné upravovat a později z něj bude možné vytvořit profesní web.

Bude jen na Vás do kolika odpovědí v poradně se zapojíte. Vytvoření profilu Vás k ničemu nezavazuje. Hledáme primárne specialisty v oborech: Nutriční specialista, Fitness trenér, Lékař, Psycholog, Psychiatr, Kosmetička.

Zlomenina vnějšího kotníku

Na tanečním tréninku jsem si zlomila vnější kotník. Zlomenina byla bez dislokace, takže žádná operace. Nejdřív jsem dostala jenom sádrovou dlahu, po pár dnech už celou sádru. Za čtrnáct dní mi přidělali podpatek, ale stejně smím jenom došlapovat. Za týden by mi měli sádru sundat a popřípadě dát jenom ortézu. Chtěla bych se zeptat, jestli budu s ortézou muset stejně chodit o holích a jestli budu moct došlapovat. Měla bych se obávat trvalých následků? Už teď je mi jasné, že baletní špičky už asi nikdy nenazuju...předem děkuji za odpovědi.

Odpovědi na otázku