Připravujeme pro Vás znovuotevření poradny. Chcete-li se zapojit do odpovědí a zviditelnit se, kontaktujte nás zde.

Odpovědi v poradně budou označeny profilem a kontaktem na odpovídajícího. Na profilu bude přehledně uvedeno zaměření, specializace, pozitivní reference z poradny, kontaktní údaje atd. Profil bude možné upravovat a později z něj bude možné vytvořit profesní web.

Bude jen na Vás do kolika odpovědí v poradně se zapojíte. Vytvoření profilu Vás k ničemu nezavazuje. Hledáme primárne specialisty v oborech: Nutriční specialista, Fitness trenér, Lékař, Psycholog, Psychiatr, Kosmetička.

Operacia zlomeniny kostrce

dobry den, chcel by som Vas poprosit o radu, dnes som bol prepusteny z nemocnice po operacnom odstraneni odlomenej kostrce a v tej suvislosti mam nasledovne otazky: *ako najlepsie postupovat pri rekonvalescencii *ako dlho trva rekonvalescencia - kedy je mozne zacat so sportovanim *coho sa pri rekonvalescencii vyvarovat *pripadne dalsie doporucenia Vopred velmi pekne dakujem za odpoved, s pozdravom, Lubos

Odpovědi na otázku

Dobrý den, děkujeme za dotaz. Moc nás to mrzí, ale toto je typ dotazu, který je třeba směřovat na lékaře, který vás měl v péči. Tj. přesně zná váš celkový zdravotní stav, má přesné informace o zranění a typu a průběhu operace apod.