Připravujeme pro Vás znovuotevření poradny. Chcete-li se zapojit do odpovědí a zviditelnit se, kontaktujte nás zde.

Odpovědi v poradně budou označeny profilem a kontaktem na odpovídajícího. Na profilu bude přehledně uvedeno zaměření, specializace, pozitivní reference z poradny, kontaktní údaje atd. Profil bude možné upravovat a později z něj bude možné vytvořit profesní web.

Bude jen na Vás do kolika odpovědí v poradně se zapojíte. Vytvoření profilu Vás k ničemu nezavazuje. Hledáme primárne specialisty v oborech: Nutriční specialista, Fitness trenér, Lékař, Psycholog, Psychiatr, Kosmetička.

Bolestivá zlomenina kostče

Měl jsem těžký úraz pánve, žeber a páteře, spadl jsem z výšky cca. 2.5 metru na záda. Po 3 měsících konzervativní léčby zlomenin, jsem měl a mám velkou bolest při sezení. Na snímku, se zjistila dodatečně zlomenina kostrče. Chirurg mně řekl, že se to ošoupe a přestane bolet. Další řekl, že je to blbost a jsou prý 2 možnosti. První je operace, ale tu prý mně nedoporučuje, ale neuměl mně říci proč, a druhá léčba je prý tlumení bolesti lékama. To tedy myslím je zbytečné a to odmítám. Jak je to tedy s tou operací opravdu? Ví to někdo, mám fakt hroznou bolest. Děkuji Vám za odpověď s pozdravem Miroslav Mudrák, Riegrova 195 Staňkov PSČ 34561, okres Domažlice, telefon 723 962 315, děkuji Vám za radu a odpověď předem.

Odpovědi na otázku

Hojení trvá několik měsíců. Pokud kostrč zaujme špatné postavení a způsobuje bolest, je možné chirurgické řešení. Při sezení můžete zkusit přenést těžiště dopředu. Existují i speciální polštářky, které kostrč při sezení odlehčí. Můžete se zkusit obrátit na fyzioterapeuta, který vám doporučí další možnosti.