Připravujeme pro Vás znovuotevření poradny. Chcete-li se zapojit do odpovědí a zviditelnit se, kontaktujte nás zde.

Odpovědi v poradně budou označeny profilem a kontaktem na odpovídajícího. Na profilu bude přehledně uvedeno zaměření, specializace, pozitivní reference z poradny, kontaktní údaje atd. Profil bude možné upravovat a později z něj bude možné vytvořit profesní web.

Bude jen na Vás do kolika odpovědí v poradně se zapojíte. Vytvoření profilu Vás k ničemu nezavazuje. Hledáme primárne specialisty v oborech: Nutriční specialista, Fitness trenér, Lékař, Psycholog, Psychiatr, Kosmetička.

Zanártní kost

Dobrý den,dne 20.3.2012 jsem si zlomila při špatném došlapu ze schodu zanírtní kost na pravé noze,Dg S9230,,,Rtg:abrupce os naviculare pedis I.dx,,to je vše co tu mám napsané,,mám sádru (nechala jsem si dát odlehčenou) 6.4. jdu na kontrolní Rtg. se sádrou pak se asi uvidí co dál,vůbec nevím na jak dlouho je léčba,co vše mě čeká atd..ale ted jsem se chtěla spíše zeptat : v místě na nártu kde má být uvedená zlomenina mě poslední dva dny jakoby "přeskakuje",?,nevim jak jinak to říct občas to v tom místě jako něco přes něco přeskočí:-)nevim jestli uhodnete dle mého popisu so asi myslím,,ale je to celkem bolestivé, a navíc mi párkrát za den vždy vystřelí nepříjemná bolest do lýtka,nejsem žádný cimprlik a Dr chodim sporadicky( i tohle jsem původně chtěla rozchodit:-) )takže tahle situace je pro mě nepříjemná,může to něco znamenat? příliš neodpočívám mám 2,5 letou dcerku bydlíme v baráčku a navíc Wc koupelna v přízemí takže několikrát denně zdolávám cca 15 schodů,,a je mi 36 let:-(,jen mám strach aby se mi to nějak nekomplikovalo,potřebuji být mobilní co nejdříve.Prosím můžete mi poradit co by mnou uvedené bolesti mohli znamenat a zda mám vyčkat do Rtg do 6.4 nebo raději zajít dříve, a neni ta odlehčená sádra třeba horší na hojení? nechala jsem si jí dát z výše uvedených ůdajů.Moc děkuji za vaší odpověd a váš čas a přeju pěkný den.

Odpovědi na otázku

Asi by bylo lepší zajít na kontrolu dříve. Je možné, že noha není dokonale fixována. To by mohlo zkomplikovat hojení.